Obsessed by the..

..passion.. and.. the Obsessed..

 

Haha ingen fattar nånting..

 

För sportintresserade och i synnerhet av klubben Liverpool, och därmed såklart engelsk fotboll, har det nu under en tid och i synnerhet den gångna veckan varit ett himla ståhej om att klubben skulle säljas.. Detta är egentligen ingen stor sak för mig, OM det nu inte varit så att det är ägarkonsortiet (tror jag det heter) NESV (New England Sports Ventures) som står bakom det.. NESV äger nämligen oxå det lite mer, för dem, ”hemma-aktiga” laget Boston Red Sox.. Det är DÅ det blir intressant för undertecknad.. Rödstrumpornas principal owner, eller ja ”Huvudägare” på svenska typ, John Henry är den som nämns i TV som köpare.. Vet även att Tom Werner är med där på ett hörn.. Det kändes lite konstigt för ett tag sen att se Mr. Henry / Werner på Goodisons Parks läktare då Liverpool möter Everton på bortaplan.. På baseball-lagets hemsida garanterades mycket noggrant att köpet av Liverpool FC inte ska påverka någonting vad gäller ekonomin för Red Sox.. Det får man ju hoppas.. För huvudfokuset borde och SKA vara att vinna World Series 2011, vilket betyder att tjacka bullpen-spelare, och skriva nya kontrakt med David Ortiz, Victor Martinez och Adrian Beltre.. SÅ AGERA NU i början på november, och visa att ”inte påverka” inte bara var snack!!

 

Usch va hemskt det var att se intervjun med Jim Frick.. Travtränaren och kusken som gick i backen nå fruktansvärt på Solvalla i mars i år.. Troligen det värsta jag sett inom travet.. Hans tal och gång var tydligt märkt av skadan... Nä, så sorgligt =(

 

Sa upp vänskapen med en snubbe i veckan.. Sa att jag inte accepterade hans beteende och omöjligt kunde stå bakom hur han beter sig.. Det är inte så att jag hatar honom och vill han egentligen inget illa, hoppas ist. Det blir bättre och han får ordning på sig själv, men så länge han beter sig som han gör nu så vill jag inte ha med han att göra..

 

DIF Fotbolls ”Hemma bra men kassa borta” fortsatte idag med 3-1-torsk borta mot Trelleborg, såg knappt halva matchen.. Hockeylaget tog dock en viktig seger hemma mot Frölunda igår, 3-2, 3 poäng, fint! Ragge var med igen och var fan hur bra som helst.. Staffan Kronwalls första match och det jag såg av honom såg bra ut.. Hemmafight på tisdag igen, då kommer Brynäs.. Dags att ta revansch för senast så Dunder kommer ner på jorden hahaha =)


The Obsessed är ett band som rullat mycket i veckan.. har införskaffat två skivor med dem.. Den utgångna debuten hittades på svenska sajten Record Heaven i veckan och beställdes tokfort.. Väntas komma imorrn.. Trevligt =)

Måste fan hinna duscha ikväll, tydligen stängs varmvattnet av imorrn halv nio.. HALVJOBBIGT om man skulle behöva duscha då..

 

Fyllot som hotade mig med diverse saker för en tid sen på jobbet, vissa minns säkert det, har under senaste veckorna växt till Västertorps största hatobjekt.. VARENDA människa man snackar med verkar vilja att den jäveln ska gå i backen.. För nån vecka sedan ryktades att han fick stryk och fick åka ambulans.. Tyvärr var han tillbaka några dagar senare.. Största smått fantastiska händelsen var i fredags när ett annat fyllo (ett snällt!) som går med rullator slog på han i fejjan och sedan typ halta/vinglade/gick därifrån med sin rullator.. Och ryktesvägen säger nu att nu känner sig det elaka fyllo HOTAT (?!?!?!) och vill ha en ny lägenhet någon annanstans av socialen.. Fortsättning följer på den först jobbiga men på senare tiden mycket komiska händelsen =) Rättvisa kanske skipas och idioten får inte mer än vad han förtjänar haha...

 

PÅ SÖNDAG ERE ZZ TOP!!!!!

 

Dags nu att bädda rent och lägga sig.. Dags för en ännu en vecka av passion..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0