En trevlig revansch..

..för tisdagens debacle blev det idag..

DIF Fotboll vann med 2-1 över AIK på Råsunda.. Jävligt trevligt.. Det var ingen stormatch på något vis.. AIK gjorde 0-1 på en solklart dömd straff.. Kennedy kvitterade till 1-1 med dryga 5 minuter kvar.. Sharbel Touma gjorde sedan 2-1 på en helkonstig situation några minuter in i andra halvlek.. Såg ut som att ingen av AIK-backarna kunde bestämma sig vem som skulle ta bollen och samtidigt kom målvakten ut, Touma lobbade och det var 2-1.. AIK hade några riktigt giftiga chanser sen under andra halvlek men Dembo storspelade och DIF lyckades hålla undan.. Fantastiskt.. En skön och välbehövlig revansch för hockeyförlusten i tisdags som jag skrev om i tisdagens extrablogg-inlägg.. Finns längre ner här om ni missat det..

 

DIF Fotbolls säsong går mot sitt slut.. En månad, 4 matcher kvar.. Trelleborg borta, Elfsborg hemma, Gefle borta och Halmstad hemma i den avslutande matchen lördag 7:e november.. Behöver ju inte sammanfatta säsongen redan nu men, man är ju nöjd.. DIF klarade sig från den, på förhand, väntande bottenstriden.. Man lyckades ta några nödvändiga segrar i våras på hemmaplan men utan att imponera.. Vinster man inte tog förra året som gjorde att man hamnade där man gjorde.. På senare tid har de även, framförallt på hemmaplan, spelat rätt trevlig fotboll.. Årets höjdpunkter hittills är utan tvekan de båda derbyvinsterna mot AIK samt segern hemma mot Malmö med 1-0!

 

DIF Hockey förlorade även matchen mot Luleå i torsdags, man spelade dock KLART bättre än i derbyt och kan vara på rätt väg trots förlusten.. Förhoppningsvis presenteras Marcus Nilson som nyförvärv imorrn kväll eller på tisdag, hoppas det.. NU är det kanske inte just det som fattas just nu men om han kommer in i laget igen så har vi en som kan hålla i pucken och på det sättet få fast pucken lättare i anfallszon, sprida ett lugn, samt att omgivningen kanske höjer sig..

 

Lyckades med konststycket att efter femtielva sorger å ännu fler bedrövelser faktiskt plussa på hästspelet igår.. inte mycket alls, MEN iaf.. 200 ut och 223 in var ju iaf, ja, 223 tillbaka haha =D

 

Boston Red Sox säsong anno 2010 tog idag slut. Man avslutade med att slå tillbaka New York Yankees hemma på Fenway Park med 8-4.. Gott så.. Man missar som sagt slutspelet, som inleds på onsdag för övrigt, vilket är tråkigt men så är det.. Hoppas man lyckas behålla Adrian Beltre och Victor Martinez.. Stannar dem, de skadade kommer tillbaka och de värvas lite bullpen-hjälp, då kan det bli ett bra 2011.. Premiär borta mot Texas Rangers fredag 1:a april.. Längtar redan haha =)

Fint dop för Jimmy och Daniellas dotter Hailey igår.. Var dock skönt att lyssna på Deathspell Omega senare så skallen kom tillbaka i normal författning efter att ha få lyssnat på allt skitprat i kyrkan..

 

För andra lördagsnatten i rad var löken slut på kebaben vid Mariatorget, SKANDAL FÖR FAN!!! Händer det en tredje gång ska jag fan bojkotta.. Eller nääääe, de lär jag inte göra, men trist är det haha =)

 

Köp en tidning/läs på nätet på tisdag då kamrat Tobbe med största sannolikhet kommer vara med.. Det blir då officiellt det smått sanslösa och helt fantastiska att han spelar huvudrollen som den unge Stig-Helmer i den nya filmen i ”Sällskapsresan”-serien som kommer ha biopremiär på juldagen 2011.. Lasse Åberg regisserar och Tobben hade första filmdagen i onsdags veckan som gick.. Imorrn ere fortsatta inspelningar samt besök från flera medier.. Det är så jävla ultraskoj samtidigt som jag knappt fattar att det är sant! =D

 

NHL börjar nästa vecka, skoj såklart, har inte haft direkt dunderkoll och vet inte riktigt vad man ska tro om Penguins men att de tappat Sergei Gonchar är såklart inge bra, även om de verkar ha fått in två bra andra bra backar, well well får se hur de går..

 

Trevligt att systrarna Lindgren var med på Råsunda idag även om de inte satt med oss.. Jag var dock lite nervös när Carro var me med sin gravidmage med risker för idioter i omgivningen samt händelser innan och efter matchen.. Hon i sin tur verkade dock betydligt lugnare än vad jag och framförallt ”soon to be daddy”-Ken var.. Nu gick allt bra, vilket såklart var bra men iaf..

 

Victor hade tydligen tjocka långkalsonger vilket han var jävligt nöjd med..

 

Ken körde brutal-sightseeing med bilen då biljetterna som skulle hämtas till tjejerna inte riktigt var där han trodde.. Det stod ju iofs i sms:et var han skulle åka men, ja, det är inte alltid lätt som man säger..

 

Hysterisk humor igår när gudfar-Ken slog till med den fantastiska förmågan att inte kunna tända dopljuset.. Asgarv i bänkraden i kyrkan.. Tillslut tändes det iaf, då såg han jääävligt lättad ut =D.

 

Tjacka ”The Future” av Leonard Cohen i fredags.. 70 spänn på Fönstret, KLART jävla värt.. Ska poppa massa på jobbet imorrn..

 

Tungt hockeyschema denna vecka.. Timrå hemma på tisdag, Tälje borta på torsdag (nej, jag ska inte dit..) och Färjestad borta på lördag.. Det blir tufft.. Tänkte ju efter torsdagens match att ”Timrå på tisdag ska vi väl ännu kunna slå..” Sedan gick Timrå ut och imponerade genom 3-0-seger borta mot HV igår, hej å hå.. Det blir spännande, HEJA DIF HOCKEY!

 

Morsan å Björnes flytt gick tydligen bra, det är skoj för dem!! =)

 

Det har blivit bättre med mina nyköpta sulor med hålfotsinlägg men får fortfarande ont i främst mitt vänsterben/höft av nån anledning.. fattar inte vad det är.. Kanske måste gå och kolla.. Så jääävla störande.. Men men.. Får se om det ger med sig om man kan komma igång och börja träna igen.. Kanske redan imorrn..

 

Måste införskaffa Obituary-plattan snart..

 

Humor idag när domare Johannesson i derbyt rammades av en AIK-spelare, föll ner på gräset, och inte kom upp.. han låg verkligen kvar.. Spelet fortsatte och man undrar vad som hänt om t.ex. DIF gjort mål i anfallet.. han låg kvar ganska länge.. haha.. Situationen blev dock ÄNNU roligare när AIK-klacken mycket snabbt började skandera ”Filmare, filmare, filmare..”.. SÅ JÄÄÄVLA ROLIGT!!!

 

Träffade på Stefan å Kristoffer i torsdags på matchen för första gången sen KISS var i stan i somras, jääävligt trevligt!!!!

 

Kan knappt fatta att San Diego Padres högst troligt missar baseball-slutspelet, herregud de låg ju typ 12 matcher före tvåan i deras division för 1-2 månader sen.. Det kan gå snabbt i baseball..

 

Yankees möter Minnesota.. Tampa möter Texas.. D.v.s. GO TWINS! GO RANGERS!! BEAT RAYS! BEAT NY!!!

 

Nä, dags för sängen, måste fan lägga mig.. Beskedet jag skrev om förra veckan kom inte den här veckan, vet inte om det blir i kommande veckan, jag får se, men jag lovar att uppdatera så fort jag vet nåt..


Kommentarer
Postat av: Mossan

Får du fortsatt ont har jag en kiropraktor på SÖder jag varmt kan rekommendera (och sponsra)!

Kramkram från Mossan

2010-10-04 @ 07:24:27
Postat av: Johan

Tack mamma,, men hmm, tror itne det här sitter i ryggen men, ja får se.. Har tänkt börja typ "rehab-simma" å se om de blir bättre.. Men tackar =)

2010-10-04 @ 10:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0