Ösigt värre..

..vare igår hahaaaaaa...

 

Eftersom Londonresan var förra helgen och NFL-matchen var på söndagen så flög vi ju hem först på måndagen.. Och med röd dag igår betydde detta jobb endast tisdag-fredag i veckan som var.. SKÖÖÖÖÖÖNT! Man är ju inte alltid ledig lördagar så ist för att jobba 5,5 dagar som man brukar blev det ju nu istället fyra..

 

Att följa DIF hockey denna säsong är verkligen himmel och helvete.. Derbyt mot AIK i torsdags var jävlar i mig skit.. AIK var mycket bättre igen och DIF såg gamla å sega ut, jääävligt pinsamt.. men men, så var det.. Trevligare då att fokusera på vändningarna i matcherna, och vinsterna, mot Tälje i tisdags och Skellefte igår.. Haha.. Nu ere landslagsuppehåll, nästa match först NÄSTA torsdag.. känns jääääävligt långt!

 

Triptykon's nya EP ”Shatter” är klart bra.. Livespåren och nya låten ”I Am The Twilight” tillhör höjdpunkterna.. Mycket trevligt.. Tungt, hårt.. DOOM typ.. Najs =D

 

Farbror Reidar kom hit och såg hockey med mig igår.. Raka håret på mig gjorde han oxå, världsklass.. Sedan var vi hos Gustafsson-Meijer i Farsta å frossade i sprit och tacos.. Jääävligt trevligt.. Kvällen förgylldes av det smått fantastiskt geniala ”Pensionärsjävlar”.. SÅ jäääävla kul hahaha.. En del kanske är fejkat och så, men egentligen gör det inget för det är så satans absurt och ”Fel”.. Haha, satt och asgarva, måste banda och se det imorrn kväll.. Kanal 5 kl. 22.. INTE missa!

 

Vi drog sedan på krogen jag å Reidar, Ankaret besöktes.. Det var trevligt.. Blev t.o.m. Uppraggad, händer ju inte varje dag.. Skönt att få självförtroende.. Sen blev det väl ingen större succé men, ja, man behöver inte gå in i det för djupt men ja, man var lite förvånad iaf.. MEN MEN.. Sen, kors i jävla taket, dök en ANNAN tjej upp.. men det gick bättre till en början men sket sig oxå tillslut, jag fattade ingenting, kanske var lika bra haha..

 

Verkar mer och mer som att Reidar vill åka med till Boston nästa sommar.. Trevligt..

 

Ribs:en på Harry B James var fan galet bra idag! Jag var där med Ken och Vigge innan vi gick på fotbollen, fy fään va trevligt det var.. Fotbollen var sedan en närmre köldchock trots mycket kläder.. matchen var helknasig, DIF dominerade större delen av matchen men torskade mot halmstad med 2-0.. Tillslut ville man därifrån och snabbt in i ett varmt, tåg, typ..

Allsvenskan är nu slut, Malmö vann guld.. Seriens roligaste lag vann.. Trevligt så, när nu inte DIF kunde vinna.. Vilket de inte var i närheten av såklart, tror Djurgårn var typ 25 poäng efter, om det inte var ännu fler.. men men.. EN säsong som såklart var klart bättre än förra årets då man ju höll på att åka ur.. I år blev man ist. 10:a.. Det ska man väl egentligen inte vara nöjd med men, med tanke på förra året och några enskilda mycket trevliga matcher i år så känns det ändå helt okej.. TVÅ derbyvinster mot AIK, vinsten mot svenska mästarna Malmö på Stadion, vändningen hemma mot Örebro, och även årets galnaste match, 4-4 mot Elfsborg hemma på Stadion.. NU hoppas jag inför nästa år att Lagrell och co. Tar ut huvudet ur arslet och INTE lägger Allsvenskan mellan mars och november.. Det är tillräckligt jävligt väder ändå, det går utan problem att lägga den mellan mitten på april och mitten på oktober.. Lägg matcherna jämnare, låt spelarna, de bortskämda, lira matcher med samma antal vilodagar som ute i Europa.. Sluta gnäll så jävligt..

 

Baseball:ens offseason går sedan i morse kl 6, d.v.s. midnatt eastern time i USA, in i den mest spännande tiden.. Då spelarna utan kontrakt, free agents, ska hitta nånstans att spela i.. Boston tog sitt förnuft till fånga, iaf sådär, och signade upp David ”Big Papi” Ortiz för ett ytterligare år genom att utnyttja den club option på 12,5 milj, dollar som laget har.. BRA, att de inte slängde iväg han.. MINDRE bra att de verkar bara vilja ha honom i ett år.. Ge han ett två-treårskontrakt, NU! Det är inte troligt att det kommer hända men, fan, det vore ju bra.. Nu ere Adrian Beltre och Victor martines de ska försöka behålla.. Sen finns det andra bra spelare att försöka locka.. Någon av Carl Crawford (Tampa Bay) och Jayson Werth (Phildelphia) misstänker jag att de iaf tänker göra ett försök med.. DRÖMMEN vore ju att få pitchern Cliff Lee, detta är dock inte speciellt troligt.. MEN, man får se, att man nu, trots att det inte spelas matcher, är inne på Red Sox och MLB:s hemsida är en klar underdrift..

 

”Vem kan slå Fredrik och Filip” är fan ett bra program, skoj.. =) ..F å F vände 0-21 till 34-21 haha..

”Så Mycket Bättre” är ett annat MYCKET bra program som TV4 tagit upp.. Tolkningarna av Petter igår var överlag mycket bra.. Spännande att höra låtarna i annat format än den annars rätt, i mitt tycke, medelmåttiga rap som Petter normalt kör.. Han visade oxå en mycket trevlig sida och är inte alls så hård som man, eller jag, har trott..

 

Känns rätt skönt och nästan befriande att det programmet blivit så poppis.. Ett program som fylls av musik, folk som är glada/trevliga, och inte massa jävla förnedring, ”ring in och vinn”, utröstningar, ”kommentera på Facebook” och annan numera allt vanligare skit som fyller programtablåerna.. Ett friskhetstecken..

 

Kommande vecka vet i fan vad som händer egentligen, haha.. Ska ju jobbas måndag-lördag, tvätta imorrn, MÅÅÅSTE komma iväg till Eriksdalsbadet en del oxå.. Siktar på tisdag för det första iaf..

 

Rixallsvenskan i år blev ju ingen succé för ”min” häst, Unik Brick, det funkade inge bra att ha en pålle som mest höll till på Eskilstuna varför mitt intresse svalnade ganska kraftigt.. Ska dock försöka handla en ny andel inför 2011 imorrn i stall Uppland, som kommer tränas av Claes Sjöström som har sina hästar överlag på Solvalla.. Vilket kan bli mycket trevligt då man har större chans att få åka och se sin häst mera i närheten.. Hoppas man får en.. =) Det var ju ett jääävla ös på försäljningen förra året.. Men men, man får se som sagt var!

 

Fan va snabbt klockan går..

Ska hämta nya MP3-spelaren imorrn.. Blir spännande att se hur den är..

 

Nä, dags att publicera då.. Fan va bra det var..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0