Efter 3 års jävla misär..

..var det i eftermiddags äntligen dags!!

Djurgården vann derbyt borta mot AIK med 2-1.. Första derbysegern sedan maj 2007 efter femtielva sorger och ännu fler bedrövelser.. Gör väl lite stolpar här då..

GRATTIS ni som satt/stod på östra/norra och fick sol på er.. Vi på västra/södra höll fan på att frysa ihjäl.. Jävlar vad kallt det var..

 

Sharbels passning fram till Oremos 2-1-mål var matchens prestation..

 

Bojan skulle självklart haft straff..

 

Joona Toovio i DIF-försvaret gjorde sin klart bästa match hittills, trots ett tidigt självmål..

 

Domare Johannesson tog en del horribla frisparkar åt båda lagen i andra halvlek..

 

AIK:s sportchef och numera även tränare Wesström var i Sportradion efter matchen närmast FÖR ärlig om sina spelare/lag och poängterade igen misstag från Maanoja..

 

Strax under 22.000 personer var på Råsunda .. Undrar hur många fler det hade varit om matchen började kl fyra..

 

Dembo gjorde en fin räddning på övertid på (jag tror det var) Miran Burgics nick... Hade han fått mer kraft i den hade den nog satt dock..

 

Stämningen var inge vidare.. AIK:s supportrar lät mest men det var jävlar i mig ett lamt derby stämningsmässigt..

 

Såg inga bråk eller något överhuvudtaget.. kanske hände massa men den här gången såg jag iaf ingenting..

 

Sammanfattning: FAN VA HÄRLIGT!!!

Next up: GAIS hemma på torsdag, Örebro borta på söndag..

 

Kul kul var oxå Jimmys middag/förfest/utgång i fredags.. Satan va tankad jag blev.. Riktigt jävla plakat hahaha.. Men skoj var det! Daniella hade gjort vääldigt smarrig smörgåstårta.. På Ankaret på kvällen lirade Ola med sitt Scarpoint som skötte sig bra.. kom fan i mig bara ihåg häften men har ett svagt minne av nån Pantera-cover.. Dessutom vare jääävligt skoj att träffa trummis-Johan där, var fan längesen.. Likaså med numera farsan Ola oxå såklart =D

 

Hela lördagen vart därmed riktigt jävla slö.. Orkade tvätta och det kändes nästan som att man skulle haft bragdguld för den insatsen.. Blir mera röj och dammsugning imorrn.. Sedan reprisen av Sunday Night Baseball, Phillies-Mets, fint!!

 

Rödstrumporna blir jag fan inte klok på.. Först en stark sweep (3/3) borta mot Toronto, sedan åker man till Baltimore och SKA bara vinna de tre matcherna men torskar de två första?!?!!? Vafan!!!?? Match 3 spelas i detta nu.. Baltimore leder 2-1 men över halva kvar..

 

Fantastisk hockey igår då jag såg Boston övertidsvinna över Philadelphia med 5-4.. MYCKET trevlig match och det sanslösa var ju att det höga tempot blev ÄNNU högre i en sanslös sudden, jag ville fan aldrig att matchen skulle ta slut.. Hockey är BÄST!!

 

MERA HOCKEY! Penguins lirar nu match 2 i kvartsfinalserien mot Canadiens.. Pens leder 1-0 i matcher.. Man slås verkligen av tempot i NHL.. Finalserien här i Sverige sa ju alla var så bra, jämn, högt tempo osv.. Det sjuka är ju att av de mesta jag sett hittills i NHL-slutspelet ser det ju likadant ut nästan hela tiden! Att jämföra Boston-Philly igår mot de två perioder jag såg idag av Sverige-Finland i LG Hockey Games, asså, de känns knappt som samma sport.. man brukar ju säga att toppfotboll går inte att jämföra med Allsvenskan, men det blev satans tydligt att i vissa fall gäller det även hockeyn..

 

SKA VI snacka nå annat än sport?!?! VA?!?! GÅR DET!?!?!

Jag tycker det är lite humor/fascinerande att i en skitsnackarvärld som vi lever i där folk ”Hugger varann i ryggen” om vartannat så är det bara vissa som straffas för det.. Premiärministern Gordon Brown i England tyckte en väljare han pratade med var typ inskränkt/jobbig/va fan han exakt nu sa.. Den åsikten lyckades komma på band och har nu läckt..

 

Jaha.. Och?!?! Vad är det som är så hemskt?? Tror ni inte Reinfeldt/Sahlin tycker att några av de galet många människor dem måste snacka med är typ idioter?!?!? Vari ligger det viktigaste? Att inte snacka skit eller att snacka skit men inte höras??!?! Känns egentligen nästan lite befriande att hela den här ”smeka alla väljare medhårs”-mentaliteten försvinner..

 

Nu har jag ju inte en jävla aning om vad premiärministern samt denna kvinnliga väljaren snackade om.. Det är dock ganska uppenbart att hon kommer ju INTE rösta på labour-partiet, eller hur? Men den stora frågan är ju nu, låter hon bli att rösta på dem för att hon inte tycker som partiet, eller vad Gordon Brown tyckte om henne?!

 

Ruggigt snygg assist av Gerrard idag.. Hur fan tänkte han där??

 

Bojans 3-0-mål för Barca igår var jävlar i mig sagolikt!!!

 

Jag kunde inte för mitt liv förstå hur Philadephia Phillies kunde släppa deras monsterpitcher Cliff Lee till Seattle.. Men, om det var det som behövdes för att få dit Roy ”Doc” Halladay från Toronto så var det nog fan vart det ändå.. Jösses vad han kastar..

 

Pappa fyllde 60 i veckan.. Fortfarande världsbäst..

 

Blir å poppa Cohens live-platta från London imorrn.. Tobben är inte där så han lär jubla på sitt håll hahaha =D

 

Montreal vann i Pittsburgh med 3-1 efter klockren defensiv.. 1-1 i matcher nu..

 

Ja det var ju jääävlar i mig tur att Djurgårn vann för inte bara Pens utan även Red Sox torskade.. Baltimore lyckades därmed ”sweep:a” Red Sox och det är fan i mig åt helvete.. 11-14 nu.. Det ser fan jävligt ut inför tre svåra hemmaserier på 10 dagar mot mot LA Angels (4 matcher), NY Yankees (3) och Toronto (3).. Ett slutspel känns just nu ganska långt borta.. Trots att det är smått sanslösa 137 matcher kvar..

 

Om nån läst och tycker det ser märkligt ut har bloggen författats under dryga tre timmar så ni vet.. Nu ska jag dock lägga upp skiten å se Oremos kasse igen ;)

NP: ZZ TOP – Sharp Dressed Man


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0