NU ere lite stressigt här dåra..

..eftersom jag lovat skriva mina tips om NFL-matcherna i helgens Wild Card Weekend och klockan i detta nu, 21.17, betyder att det är inte ens 75 min kvar till kick off i match ett så ja, här kommer lite då!!!!

 

AFC: Ikväll 22:30: Cincinatti Bengals (10-6) – New York Jets (9-7)

 

Lagen möttes förra helgen, då vann Jets enkelt på hemmaplan (37-0). Bengals var klara för slutspelet och Jets slogs ”för sitt liv” för att klara den sista slutspelsplatsen, vilket dem uppenbarligen gjorde..

MEN Mark Sanchez, Jets rookie-QB undrar jag hur fan det ska gå för ikväll.. Carson Palmer, QB i andra gänget, tror jag vinner ganska lätt på poäng mot Sanchez och, ja, det får avgöra mitt val..

Tips: Cincinatti vinner

 

NFC: Inatt 02:00: Dallas Cowboys (11-5) – Philadelphia Eagles (11-5)

 

Möttes även dessa lag förra veckan då Dallas vann lätt (24-0) på hemmaplan och avgjorde därmed att man fick hemmaplan i nattens möte.. Hur mycket gick Eagles för att vinna då? Såg inte så mycket men ja, uppenbarligen satsar dem mer på nattens möte, jag kan inte tänka mig något annat.. Tony Romo har lirat upp sig och gör så vitt jag vet sin bästa säsong hittills i karriären.. Men jag tror att det tar stopp inatt för Donovan McNabb och co. tar revansch för förra veckan.. MEN vilken match det blir, vet inte om jag orkar se något inatt men annars taggar jag som fan för att få se den imorrn!!! Dallas har vunnit båda de tidigare mötena, hmm, ändra tipset, hmm, NÄÄÄ..

Tips: Philadelphia vinner

 

AFC: Imorrn 19.00: New England Patriots (10-6) – Baltimore Ravens (9-7)

 

Mycket snack i USA huruvida det var smart av patriots att lira alla ordinarie gubbar och få viktige kuggen Wes Walker (eller ere Welker) skadad.. Patriots säsong har varit väldigt upp och ner.. Och jag, gissar på en möjlig skräll här.. Patriots borde vinna men det känns inte som säsongen varit riktigt som den ska när det gäller Patriots..

Tips, CHANSARTAT: Baltimore vinner

 

NFC: Imorrn 22.40: Arizona Cardinals (10-6) – Green Bay Packers (11-5)

 

Packers vann med 33-7 borta mot Cardinals förra veckan.. Båda lagen var då klara för slutspel och exakt vilka som spelade i vardera lag vet jag inte.. Arizona var ju i Superbowl mot Pittsburgh, en kalasmatch jag inte glömmer i första taget, jag TOKHÖLL på Cardinals då men tillslut blev det torsk.. Men hur ska detta gå.. HUR ska detta gå?!?! SÅ svårt.. Packers har 4-1 de senaste 5, Arizona 3-2.. Arizona har hemmaplan.. Green Bay vann I ARIZONA förra veckan.. HUR ska detta gå.. JO, Arizona vinner p.g.a. att Kurt Warner har mer erfarenhet än Green Bay's QB Aaron Rodgers, ett framtida stornamn för övrigt.. Det blir tight, som fan.. Kanske den match av de övriga 4 med mest poäng?? Om inte Bengals kör över Jets fullständigt...

Tips: Arizona vinner


Klockan NU är 22.48 och jag glömde lägga upp skiten, har dock inte sett början av Bengals-Jets ännu, ska börja titta typ halv tolv.. Håller tummarna för Bengals, slängde in ett vinnartips på Bet365.. =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0