SÖNDAG IGEN!!


The ultimate ”Måste blogga”-day..

 

Kul kul.. Eh..

 

AIK upp i Elitserien i hockey.. Grattis Daniel och andra AIK:are man känner som läser (typ ingen).. Men iaf.. Själv är man väl inte direkt superförtjust men men.. Jag tror, som jag sagt till många, att huliganismen i Sthlm kommer eskalera ännu mer nu.. Undrar framför allt hur derbyna på Globen egentligen kommer se ut.. Bara hoppas att vakter och poliser lär sig hantera kris-situationer för det är ju inte direkt högodds på att det kommer smälla här och där..

 

Men ja det sportsliga då.. AIK går upp med Södertällje.. SSK var ju klara förra omgången och var väl egentligen det redan efter full pott efter de 5 första matcherna.. En stark start som räckte även om de ”somnade till” lite sen.. AIK lyckades dock komma tillbaka efter tunga förluster mot SSK, Rögle och Leksand.. Man ska väl egentligen inte ta ifrån AIK nånting, och det vill jag inte göra, men det är för jävla dåligt av Rögle och Leksand att inte kunna ta tillvara på de lägena de hade.. Fyfan så uselt.. MEN MEN, AIK pallade för trycket i dagens mycket spännande match hemma mot Växjö då man trummade på men Växjös keeper Victor Fasth var hur bra som helst.. AIK gjorde tillslut 1-0 efter nästan 15 min och sedan 2-0 i öppen kasse med dryga minuten kvar.. Blir ju intressant att se nu hur det kommer gå för Gnaget.. Deras dåliga ekonomi gynnas ju såkalrt av det här och det f.o.m. Nästa säsongs ”extrabidrag” på 25 millar per lag som svenska Hockeyligan betalar ut till Elitserie-lagen kommer ju för AIK:s del mer än lägligt!!

 

För egen del är denna säsongen ännu mera som en saga då DIF Hockey nu gått ända fram till finalen där HV71 väntar.. 1:an mot 2:an i serien.. Häftigt.. HV71 får väl vara liten favorit men de flesta tror på en jämn serie.. För mig känns det som att om DIF ska ha en chans MÅSTE MÅSTE MÅÅÅSTEEE match 1 på Hovet på torsdag vinnas!!! Gör dem da, ja, då kan man kanske hoppas.. Men, torsk på torsdag för att sedan behöva vinna minst 2 bortamatcher, det blir oerhört jobbigt.. Men man hoppas ju.. Jösses vad jag hoppas..

 

Vilket slutspel det har varit.. Folk överallt, till och från helt sanslös stämning.. Sudden-segrar som gett galna segervrål och extaskänslor.. Wesslau som lirar i nå slags trans HELA tiden!!! Utsålda Globar.. Hej och hå.. Hockey är härligt!!

 

DIF Fotboll är just nu lite i skymundan av hockeylaget, uppenbarligen, men lirar imorrn hemmamatch mot Trelleborg på Stadion.. Vågar hoppas LIIIIITE på årets första seger.. Vore roligt =)

 

MUSE – Uprising *vilken låt!!!!

LEONARD COHEN – First We Take Manhattan *vilken låt, oxå!!!!

 

Rödstrumporna har varit lite upp och ner hittills.. Vann ju premiärmatchen för en vecka sedan, förlorade sedan de två följande matcherna mot Yankees, torskade match 1 på bortaplan mot Kansas men vann sedan match 2 och 3 där så är 3-3 efter 6 matcher.. Ser jävligt upp och ner ut tycker jag.. Big Papi har samma problem i början i år som förra året.. Hoppas han kommer igång snart.. Jacoby Ellsbury krockade med Adrian Beltre och tog sig för vänstra bröstet, hoppas det inte är nå allvarligt..

 

Läcker match i NHL nyss, en avgörande match om vilket av lagen Philadelphia (hemma) och N.Y. Rangers som skulle gå till slutspelet.. Henrik Lundqvist var galet bra i Rangers-kassen!! Matchen avgjordes, tyvärr kan tyckas, på straffar och Philadelphia gick segrande ur striden och får spela slutspel. Där får de möta Washington i första rundan å lär åka med dunder och brak.. Har inte sett Penguins sååå mycket i år men har tänkt kolla lite mera nu i slutspelet.. Om jag inte sett fel blev de 4:a i Eastern Conference och får möta :an Ottawa i åttondelen.. Det är bara hoppas att de spöar Alfie och co.. Tror dock inte ett dugg på repris av förra säsongens Stanley Cup-seger.. Vilka som vinner? Ska kolla igenom åttondelarna när det är klart vilka som möts, återkommer om det nästa söndag =)

 

Kass kväll på Ankaret igår, borde aldrig gått dit med facit i hand men men.. Blir säkert typ en miljard procent bättre nu på lördag då WHORE ENSEMBLE lirar.. Chainsaw-grabbarna levererar ju alltid!! hade tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt, men, ja, nu blir det uppenbarligen inte så hahaha =D

 

Dags å sova snart nu da.. ja, brukar ju låta så iaf, får se hur det blir med den saken haha..

 

KÖR en vecka till då!! Freak checks out!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0