Stockholms Stadion i...

Argentina?!?!?!?! Hahaha man börjar ju undra.. Alldeles nyss såg jag i TV6 "Sports Disasters" återigen hur Anders Frisk blir nersparkad av en från DIF-läktaren i den närmast legendariska matchen mot Halmstad 1995.. att det är med i ett amerikanskt program var NÅGOT oväntat... MEN att de sa att det var en MATCH I ARGENTINA var ju NÅGOT speciellt hahaha...


Såg The Sisters Of Mercy på Fryshuset igår.. Det var en, ja, konstig konsert.. Andrew Eldritch lät som han skulle, NÄR man hörde honom.. man såg hann knappt.. Bakom var det en kille som "spelade" synth/trummor och så var det en gitarrist och basist.. Asså, det var bra, men, det kändes väldigt konstigt.. Man kan ju definiera "Live" när det är trummaskin.: men men, det var kul att ha sett och det var konstigt.. men.. Hmm, det var nog bra iaf!!!


"This Corrosion" gjorde det ju värt det oavsett.. Vilken låt!


Imorrn blire Dylan på Globen med Tobben.. Jag kunde inte stå emot utan insåg idag att "VAFAN!!!" så jag stack ner till morsan å skaffade plåtar till oss..


Mindre än 2 veckor kvar till Allsvenskan nu.. Och ungefär lika länge till MLB börjar.. Red Sox vann mot Phillies under Spring training.. Trevligt.. Pedroia var tillbaka i Red Sox efter att ha lämnat USA:s lag i World Baseball Classic tidigare under veckan å sas då vara skadad.. Skönt att se att han lirade ign iaf..


Korea manglade Venezuela nå förbannat i semifinal 1 och möter nu vinnaren av USA å Japan i finalen måndag natt svensk tid.. Jag skulle tippa att det blir Japan..


Stabil kasse Messi gjorde ikväll =D


DYLAN imorrn! Sängen snart!! "Whore Ensemble" på fredag!!!

Avslutningsvis:
"Va söt du e.."
"De va snällt sagt.."

Kul...


Kommentarer
Postat av: Mossan

Ere inte dags att uppdatera så man får veta lite om hur du har det?

2009-04-01 @ 13:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0