En ledig helg...

...har jag haft å har för en gångs skull kunnat sova något sånär ordentligt..


Cannibal Corpse var helt överjävligt bra i fredags.. 12 låtar förbandsgig och svinbra mest hela tiden.. Jag å Rick var helt färdiga efter och min nacke/huvud/övre del av ryggen lider fortfarande av sviterna av öset hehe.. men det var det nog fan värt.. 7:e gången jag så Cannibal, asbra, som vanligt, som alltid.. Hoppas de kommer tillbaka som headliner snart.. kanske till Göteborg så man kan åka ner dit å se dem med Emil.. Vore roligt..


Elitserien spelade sista omgången, 55, i lördags.. Inga direkt speciella resultat.. DIF torskade igen och lagets avslutning i elitserien när det verkligen gällde något var under all kritik och att laget hamnar i ingenmansland är inget annat än fullt rättvist.. Det mestman kunde höja på ögonbrynen för var väl att Dimitrakos skadade sig i SAIK och lär troligen itne spela mer.. Då kan man alltså med största säkerhet räkna bort SAIK direkt..


Nog för att jag ogillar AIK men fyfan va läskig målvakten Manojas skada var igår.. huva.. Det där unnar man ju som sagt inte ens en Gnagare.. Hoppas det läker å han kan komma tillbaka..


Förutom keepern lider man ju även lite med stackars Aziz Corr Nyang i Assyriska.. Den förra DIF-spelaren sprang ju bara om bollen, en 50-50-närkamp som slutar så illa.. han måste vara ledsen och må dåligt..


Sorglig situation...


Kalasmiddag hos mamma idag i vanlig ordning då vi firade lillebror som kommit hem från Chile å såg satans fräsch å glad ut.. Inte halvinvalid å slö som en annan *skrattar*


Pittsburgh gjorde precis en mycket bra match borta mot Dallas och vann rättvist med 4-1.. laget verkar på gång nu och har fått ett uppsving med nya coachen.. Det viktigaste är nog annars att backen Sergei Gonchar är tillbaka.. Crosby är ju borta p.g.a. ljumskproblem nu men Malkin verkar ta för sig än mer precis som slutet av förra säsongen då Malkin TOTALdominerade i Crosbys frånvaro.. Nu kör vi mot slutspel gubbar!!


Red Sox vann idag årets första match under Spring Training mot Minnesota med 2-1.. Fint! Nu åker flera av "rödstrumporna" ifrån laget för att spela World Baseball Classic.. ESPN America börjar sända det 5/3.. Känns inte lika hett som MLB såklart men lite lär man ju titta för att se hur Pedroia, Youk och "Big Papi" sköter sig..


Vafan nu ligger ju Penguins på slutspelsplats, kalas!!!


Blir lugnt imorrn kväll å hemma, får vänta med simning till tisdag har jag tänkt.. Måste få nacken att fundera annars kan man ju inte röra sig ordentligt i bassängen.. Inte sååå bra...


Man ska ju inte ta FÖR hårt på försäsong å sånt där men DIF Fotboll lirade sin 3:e match igår och har fortfarande inte vunnit någon match alls.. Men vadå, de MÅSTE ju inte börja vinna förrän 6:e april hemma mot Örebro ;)


Ska nog försöka sova nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0