Baseball-säsongen är slut...

och Philadelphia vann World Series.. Gott så att inte "sagan" kallad Tampa Bay Rays gick hela vägen.. Skönt det.. De har dock en fantastisk säsong bakom sig.. Från att varit sämst av ALLA lag 2007 till final 2008.. Fantastiskt.. Jag tror att divisionen AL East som alltså innehåller Tampa Bay, NY Yankees och Boston kan bli ännu mer spännande 2009 med tre lag som slåss om en slutspelsplats och högst troligt även en Wild Card-plats.. Säsongen 2009 inleds i april, det är om 5,5 månad.. Fyfan.. Det är jävligt långt dit..


Då nu MLB är slut då får man börja hockeyn som attans igen.. NHL alltså, har sett väldigt lite hittills och har ingen vidare koll emn det är dags att börja spana på "NHL On The Fly" igen för sammandrag och diskussioner.. Bra program de dära..


Jag var SÅ glad för nån vecka sen att fönstermarodörerna var klara utanför och det var tyst igen.. Inte då.. nu är de igång igen och kör på samma baksida där jag bor men en bit bort.. Inge vidare.. De där tvåv eckorna som han "chefen" sa har ju gått och ja.. man är ju inte förvånad.. Så jävla tråkigt...


Imorrn eller, ja, "idag" är det fredag.. Då ska det jobbas å sen blire lugnt.. Ska försöka titta på konsertfilmen "101" med Depeche på kvällen.. Senare på lördag är man ju ledig.. Blir hockey och fest.. Finfint..


Imorrn ska jag lyssna på nya Lucinda.. Fick den på posten idag.. Hoppas hon kommer hit och spelar igen..


Får nya plattan med Frida Hyvönen till jobbet imorrn.. Kommer såklart köpas men jag är högst skeptisk till hela grejen att hon skaffat en trummis?!?!?!? WHY Frida why!?!?! Grejen me dig va du å ditt pianoo.. Nu har ja snabbsnuttat igenom en kopia rån nätet här och det verkar som tur var några utan trummor men ja, de låter ju iofs bra de andra med.. men hmm, lite skeptisk ändå..


Klockan är snart halv ett..


FREAK IS TIRED.
BED IS UP!
Under and in...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0