Och helgen var bra???

Jo den var väl okej.. Vaknade igår å va rätt seg då fredagskvällen blev sen.. Satt å hade en lång diskussion med Tobbe som inte va så trevlig.. men blev bra tillslut.. Aja, gick upp, lirade häst *gick åt pipan* å åkte till Mr Jones i Årsta och va där med han å Adde.. Dem två hade fått för sig att de skulle supa HEJDLÖST, ska inte nämna hur mycket men JÖSSES!!! En annan framstod ju som nykterist i jämförelse.. Var på fest i Solna på kvällen.. Det var väl okej men inget jag kommer minnas länge..


Det roligaste på festen var dock att se skillnaden på folk.. Stor humor när svinfulla grabbar skulle vistas i samma rum med "fina" damer som kände sig ganska besvärade såg det ut som.. STOR HUMOR tyckte jag som varken var "fin" eller svinfull.. Hehehe...


Kollar på bra football nu.. Tennessee-Green Bay.. Spännande.. men jag kan inte sluta tänka på matchen på Wembley för en vecka sedan.. Det kommer jag leva på länge..


Efter den nuvarande matchen är det NY Giants-Dallas.. KAN BLI bra den med.. Finns risk för att det blir lite småsent inatt.. Har ju sovit ovanligt länge både igår och idag så ja.. Lär inte somna så tidigt iaf.. Får se..


Det är inte lätt att vara Djurgårdare nu.. Fotbollen är det torskar i parti och minut, något som kanske inte "gör så mycket" när säsongen vart körd så länge men att det plötsligt går fullständigt åt helvete i hockeyn känns inte bra.. Efter att inte förlorat på 6 matcher har det nu fyra raka torskar och bara tagit 1 av 12 poäng.. Bortamatch mot MoDo imorrn känns inte som den enklaste matchen på förhand, DESSUTOM lär MoDo vara SVINTAGGAT efter förlusten mot numera serieledande Rögle *otroligt* MEN, DIF kanske kan chocka och vinna.. man för hoppas.. Sedan uppehåll och inte en match på 8 dagar.. Kommer MYCKET passande för DIF så dem får styra upp saker och ting!!!


Varit mycket Depeche i veckan.. Dubbel-live:n "101" från Rose Bowl 1988 är kalas.. Såg även den filmen i fredags.. Störande dock att man köper en dvd som inte har NÅN text alls.. okej att de inte är svenska men engelska??!?!? Visst, de behöver inte ha text när det är konsertbilder men i mellan!?!? Dåligt.. Precis som den annars kalasbra filmen om Woodstock '69 som är smått omöjlig att titta på då den saknar text...


Lucinda Williams nya är väldigt bra.. Frida Hyvönens nya är ganska bra.. Hank III:s nya är bra och växer hela tiden.. Satyricons nya verkar asbra!

Det kommer fortfarande bra grejer, härligt!!


Robert Gustavsson borde nog inte vara med så mycket i parlamentet längre.. Man kanske har höga krav på honom men vafan det är ju bara "kuk, fitta, bajs, stjärt" och sån skit som numera är allmänt känd att han måste ta till när han inte kommer på något..

Eller så får man se en imitation av någon som man sett han göra femtielva gånger..


Såg delar av två dokumentärer med inriktning på det amerikanska valet idag.. "Shut up and sing" om Dixie Chicks och hur amerikanska tv-serier inspireras/inspirerar av varandra.. Mycket intressant...


Vilken jävla smarrig pizza Jonas hade köpt igår.. Måste fan köpa när jag är där nästa gång!!


Kalmar vann med 6-0 mot IFK Norrköping idag.. Jösses.. Snacka om värdiga mästare.. Ett lag som gör så satans mycket mål måste fan, ja, asså, det är nog det mest värdiga lag jag sett vinna Allsvenskan sen DIF vann 2002 *då ska alltså sägas att DIF vunnit två gånger sedan dess, men Kalmar i år är bland de svettigare man sett*


Fan vad deprimerande det är att se kändisar, alltså RIKTIGA KÄNDISAR som åstadkommit något förutom att skriva en blogg om vad man ska köpa för kalsonger, göra kass reklam på TV..

Har ni sett den nya där Lena Endre maler om livet i fan som de känns nästan två minuter och gör reklam för ett pensionsbolag.. Det är SÅ sorgligt.. Hon gör det säkert för att hon måste ha pengar eller så betalar de som fan.: Det är iaf jävligt sorgligt att se en sådan pass bra skådespelerska göra något sådant..


Dessutom alla höjdare som gör reklam för hjärt/lungfonden.. Glenn Hysén, Ingvar Oldsberg m.fl. SÅ jävla tråkigt!!!


Den enda reklam jag kan tänka mig att göra är isf för min firma där ni kan komma och köpa dammsugarpåsar.. HELVETE vad mycket påsar vi har.. Och jävlar vad jag kan det bra!! Kunder har chockats över min förmåga att veta vilket artikelnummer på påse det är som vissa enskilda maskiner har.. Hos oss får du inte bara en påse, du får mig på köpet i några sekunder/minuter.. Vilket kan vara på både gått och ont.. ;)


Robert Gustavssons drift med Expressen var iofs ganska rolig.. Samt väldigt träffande.. Ganska skrämmande..


NP: DEPECHE MODE - People Are People


FREAK IS THIRSTY!

Coke is up!

Under and in...


Kommentarer
Postat av: ...

haha okej.. (Y)

2008-11-03 @ 19:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0